Kunne du spise en græshoppe? Hvis den var grillet? Eller dyppet i chokolade?
I denne bog, af forfatter Kirsten Hansen kan du blive klogere på insekter og andet småkravl, der bliver spået om, på langt højere plan, skal indgå i vores kost i fremtiden.
Designopgave for forlaget KRABAT.
![](https://cdn.myportfolio.com/60cfe13c-9fa4-4bd5-8afe-aa4c42b55f32/7bf8ffeb-8159-4cc7-be91-7b88395bb028_rw_1920.png?h=4a1dc5b7f69fe38fb953b55a7bbdc580)
![](https://cdn.myportfolio.com/60cfe13c-9fa4-4bd5-8afe-aa4c42b55f32/91617e8e-46bc-4558-a559-52c3667ed850_rw_1920.png?h=f8b9526a9803d55ed02a7af442491e4c)
![](https://cdn.myportfolio.com/60cfe13c-9fa4-4bd5-8afe-aa4c42b55f32/3fa4dad3-26fb-461a-a314-7a2c07dd8082_rw_1920.png?h=d32ab95157df2559ac441abb9d8469d4)